Златан Ибрахимович с нов коментар за евентуалния край на кариерата си


Златан Ибрахимович с нов коментар за евентуалния край на кариерата си
Снимка: Getty Images

1744 0

В средата на месец октомври 40-годишният швед Златан Ибрахимович се завърна в състава на Милан след като известно време лекуваше контузия и успя да вкара по един гол във вратата на Болоня и Рома.

Въпреки напредналата си футболна възраст, Ибра заяви пред "Sky Sports Italia", че все още не е решил кога точно ще "окачи бутонките на стената", тъй като не иска да прибързва с решението си:

"Не съм решил кога ще спра. Искам да играя колкото се може повече и не мисля за отказване. Не искам да стана като онези фтболисти, които след това съжаляват, че са сложили край на кариерите си. Ще играя до последно, докато знам, че имат нужда от мен", бяха точните думи на шведа.

През настоящия сезон 2021/22 "росонерите" се намират на второ място в Италия, но имат равен брой точки с лидера Наполи. Една шампионска титла от Серия А със сигурност би могла да се превърне в "перлата в короната" на неостаряващата легенда на световния футбол!

През отминалия уикенд Милан не успя да победи Интер в дербито на Милано, а след срещата треньорът на "нерадзурите" Симоне Индзаги бе доста недоволен от резултата...

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички