В Италия: Андрей Гълъбинов израсна от ученик в звезда от Серия А


В Италия: Андрей Гълъбинов израсна от ученик в звезда от Серия А
Снимка: Getty Images/Guliver

2534 0

Голямо признание получи българският нападател в Серия А - Андрей Гълъбинов. То дойде от изданието "Il Posticipo", което определи нападателя като звезда на Серия А. Причината за това, разбира се, е представянето му с новака в елита през настоящия сезон. Както е известно, бившият български национал вкара първия гол за Специя в Серия А (срещу Сасуоло) и донесе първия успех на тима в елита, когато вкара 2-та гола при 2:0 над Удинезе.

Изданието публикува снимка от профила на футболиста в Instagram, на която той се е "маскирал" като Терминатор. Както е известно, в момента Гълъбинов е контузен, но в текста към снимката обещава да се върне много по-силен. "Ще се върна. И по-добре бъдете готови, защото не можете да спрете това, което е неудържимо", пише той. "Обещание, което зарадва привържениците на Специя, които с нетърпение очакват завръщането на нападателя... Накратко, всички очакват завръщането на българския трикольор. Който след дълго ученичество най-накрая се превърна в звезда от Серия А", пише "Il Posticipo".

Италианската медия прави още един любопитен коментар за Гълъбинов. "Той е българин, но... така да се каже. Разбира се, паспортът не лъже, но нападателят на Специя е италианец, като се има предвид колко рано е пристигнал у нас. Следователно, кариерата му е с фона на италианското знаме", пишат те. А ето кога се очаква Андрей Гълъбинов да се завърне в игра.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички