Милан с класика над Специя в Серия А, Андрей Гълъбинов се контузи


Милан с класика над Специя в Серия А, Андрей Гълъбинов се контузи
Снимка: Getty Images/Guliver

1802 0

Италианският гранд Милан победи новака Специя с 3:0 като домакин в мач от третия кръг в Серия А. "Росонерите" се развихриха през второто полувреме, когато вкараха и трите попадения, но лошата новина за българските фенове се случи през първата част, след като Андрей Гълъбинов напусна терена заради контузия.

След половин час игра голмайсторът на Специя трябваше да бъде принудително заменен, като най-вероятно става въпрос за мускулна травма. Едва през второто полувреме Милан стигна до гол в мрежата на новака, след като в 57' Рафаел Леао успя да засече центриране на Чалханоглу и да се разпише.

В 76-ата минута Тео Ернандес проби в наказателното поле на Специя и нанесе неспасяем удар, удвоявайки преднината на своя отбор. Само две минути по-късно Рафаел Леао вкара второто си попадение в срещата, след като засече подаване на Франк Кеси от непосредствена близост до вратата на Специя.

Това бе трета поредна победа за Милан от началото на сезона в Серия А, като "росонерите" все още са без допуснат гол в своята врата. Тимът се изравни по точки с лидера Аталанта - по 9. Специя пък инкасира втора загуба от началото на сезона и за момента заема 15-о място с 3 пункта в актива си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички