В Италия прогнозираха колко дълго ще отсъства Гълъбинов заради контузията


В Италия прогнозираха колко дълго ще отсъства Гълъбинов заради контузията
Снимка: Getty Images/Guliver

1841 0

Българският нападател Специя Андрей Гълъбинов, който от началото на сезона впечатли с представянето си, може да отсъства от състава до началото на следващия месец, пишат медиите в Италия. 

В третия кръг от италианското първенство 31-годишният футболист получи травма при гостуването на Милан. Гълъбинов бе заменен принудително в 33-ата мин при 0:0. След двубоя стана ясно, че българинът е получил травма в 4-главия бедрен мускул на десния крак. Късно във вторник трябваше да излезе резултатът от детайлните прегледи на Гълъбинов и съответно да се прецени времето, за което ще се възстановява. Според momentidicalcio.com периодът ще е 30 дни.

Преди дни се появи информация, че националният селекционер Георги Дерменджиев е променил мнението си и е извикал българския таран в националния отбор.

Според cittadellaspezia.com от БФС са се свързали с италианския тим преди началото на срещата с Милан с искане Гълъбинов да се включи в състава. Поканата към Гълъбинов е пристигнала твърде късно и от италианския клуб при всички положения са щели да я откажат.

По-рано в Италия засипаха с комплименти представянето на Гълъбинов - ето какво написаха и какви определения получи.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички