Специя възнаграждава Гълъбинов с нов договор


Специя възнаграждава Гълъбинов с нов договор
Снимка: Getty Images/Guliver

1579 0

Отборът на Специя ще предложи нов договор на българския нападател Андрей Гълъбинов, твърди италианската преса. Настоящият контракт на нападателя изтича в края на сезона, но от ръководството на тима ще му предложат той да бъде удължен с още една година.

Андрей Гълъбинов стартира първата кампания на Специя в Серия А по отличен начин. До момента българският нападател е вкарал всички голове за новака в елита на Италия през новия сезон, като се разписа при загубата с 1:4 от Сасуоло в първия кръг, а впоследствие донесе първата победа на отбора в Калчото, след като вкара 2 гола на Удинезе за успеха с 2:0. При гостуването на Милан през уикенда обаче Гълъбинов получи мускулна травма и бе заменен принудително. След направените медицински изследвания стана ясно, че 31-годишният футболист ще трябва да отсъства от терените в продължение на 3-4 седмици.

Андрей Гълъбинов е част от тима на Специя от 2018-та година. Преди това той игра за редица други италиански отбори, сред които Дженоа, Новара и Ливорно. А ето какво пожелание отправи Георги Дерменджиев към Андрей Гълъбинов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички