В Испания: Ювентус може да се раздели с Кристиано Роналдо срещу 25 млн. евро


В Испания: Ювентус може да се раздели с Кристиано Роналдо срещу 25 млн. евро
Снимка: Getty Images/Gulliver

2706 0

Суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо може да смени клуба си през лятото, съобщава испанското издание AS. "Старата госпожа" досега не е получавала предложения за португалеца, но в случай, че самият футболист пожелае да си тръгне и за него се появи конкретен претендент, Ювентус ще бъде открит за диалог и няма да възпрепятства неговото напускане.

Клубът от Торино е готов да разглежда предложения за Роналдо от 25 млн. евро и именно такава сума е нужна на Ювентус, за да реши финансовите си проблеми. Ако подобни оферти не постъпят, "бианконерите" ще го задържат в състава си. Последната дума ще остане за самия Роналдо, чийто контракт с Ювентус е до лятото на 2022 г.

Роналдо пристигна в Ювентус през лятото на 2018-а, когато за него бяха платени 100 милиона евро. На 36-годишна възраст малко отбори биха се съгласили да платят колосална сума за португалеца, който е носител на 5 "Златни топки". През този сезон Роналдо изпита разочарованието отново да отпадне от Шампионска лига, а изглежда, че "бианконерите" няма да успеят да спечелят Серия А.

Последната "утеха" за Роналдо е "Златната обувка" в Европа, за която борбата става все по-безмилостна и ожесточена (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички