Ювентус взима Федерико Киеза под наем


Ювентус взима Федерико Киеза под наем
Снимка: Gulliver/GettyImages

3326 0

Отборът на Ювентус преговаря с агента на футболиста на Фиорентина Федерико Киеза за евентуален трансфер на играча на „Алианц Стейдиъм“. „Бианконерите“ са готови да предложат 45 милиона паунда, за да си осигурят услугите на италианския национал.

От Фиорентина обаче настояват за далеч по-висока сума за своя футболист. „Виолетовите“ са склонни да пуснат Киеза в Торино, но срещу 64 милиона паунда. Според „Кориере дело Спорт“ „старата госпожа“ ще се опита да вземе крилото под наем с опция да го откупи през следващото лято. Андреа Пирло харесва играча и настоява трансфера да се осъществи възможно най-скоро, тъй като интерес към Киеза има и от страна на Милан. Синът на бившия италиански национал Енрико Киеза е считан за една от най-големите надежди на италианския футбол, като се очаква той да бъде важна част от тима на „Скуадра адзура“ на европейското първенство идното лято.

Откакто проби в първия тим на Фиорентина през 2016-та година, Киеза се превърна в един от най-важните играчи на отбора, като вече има 1 гол и 1 асистенция през настоящия сезон. От „Ла Виола“ не искат да продават играча, но може да се наложи да го направят, след като договорът му изтича през лятото на 2022-ра година. А ето какво каза един от новите футболисти на Ювентус след завръщането си в клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички