Кристиано Роналдо и Андреа Пирло с коренно различни мнения след равенството срещу Рома


Кристиано Роналдо и Андреа Пирло с коренно различни мнения след равенството срещу Рома
Снимка: Getty Images/Guliver

1578 0

Ювентус завърши наравно 2:2 в дербито от втория кръг на италианската Серия А. И двата гола за "старата госпожа" бяха дело на Кристиано Роналдо, който спечели точката за своя тим. След двубоя той и наставникът Андреа Пирло обаче изразиха коренно различни мнения.

"Това е спечелена точка. Ситуацията стана сложна, но ние се справихме. В края на сезона това може да се окаже важна точка. Отборът работи добре, ентусиазирани сме и виждам светло бъдеще за нашия тим" - бе позитивното мнение на суперзвездата.

"По отношение на представянето ни направихме крачка назад, но все още работим върху това да изградим необходимия синхрон. През лятото нямахме възможност да изиграем желаните контроли. Съперникът беше добре организиран и не измъкнахме максимума от ситуациите един на един. Радваме се, че имаме Роналдо, който не само вкара двата гола, но и много помагаше в дефанзивен план, след като останахме с човек по-малко" - пък сподели Пирло.

Междувременно, Роналдо изпревари Меси за историята и е първият с 450 гола в топ 5 първенствата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички