Президентът на Фиорентина обяви, че ще се раздели със звездата си


Президентът на Фиорентина обяви, че ще се раздели със звездата си
Снимка: Gulliver/GettyImages

922 0

Президентът на Фиорентина Роко Комисо е готов да продаде звездата на тима Федерико Киеза през лятото. Италианският национал често бива свързван с трансфер извън родния си клуб Фиорентина, като Ювентус и Интер са основните претенденти за неговия подпис.

Въпреки че Комисо иска да задържи Киеза при „виолетовите“, президентът може да бъде принуден да продаде 22-годишния футболист. „Обещах, че ако пристигне добра оферта за него, ще приема. Въпреки това, смятам, че ситуацията във Флоренция се е променила през погледа на Федерико и се надявам, че той и съотборниците му ще допринесат за по-доброто класиране на тима“, заяви Комисо пред ‘Top Calcio 24’.

Федерико Киеза бе вкарал 6 гола и направил 3 асистенции в 23 мача в Серия А през настоящия сезон преди шампионатът да бъде прекъснат заради пандемията от коронавирус. Бившият наставник на Фиорентина Чезаре Прандели също е сред тези, които очакват крилото да заиграе в някой от топ клубовете на Ботуша през следващия сезон. А ето кой европейски гранд също следи ситуацията с Киеза.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички