Ювентус обмисля продажба на двама от ненужните в клуба


Ювентус обмисля продажба на двама от ненужните в клуба
Снимка: Getty Images/Guliver

6789 0

Ювентус обмисля да продаде полузащитниците Дъглас Коща и Федерико Бернардески, за да освободи място за звездата на Валенсия Феран Торес. Футболният директор в клуба Фабио Паратичи иска да подобри състава на Маурицио Сари, след като наставникът се нуждае от правилните футболисти, за да играе в система 4-3-3.

След като в клуба са наясно, че разполагат с изключителна сила в атака в лицето на Кристиано Роналдо, Пауло Дибала и Гонсало Игуаин, се счита, че крилата в тима имат нужда от промяна. Според източници, близки до клуба, Федерико Бернардески, който бе взет през 2017г., не успява напълно да разгърне потенциала си на „Алианц Стейдиъм“ и може да бъде продаден. През януари „бианконерите“ отказаха оферта от Барселона за футболиста, а впоследствие дойде и предолжение от Милан за директна размяна с Лукас Пакета, но и то не бе прието.

Ситуацията с Дъглас Коща е сходна. Бразилецът бе желан под наем от бившия му тим Байерн Мюнхен през зимата, но „старата госпожа“ желаеше да продаде футболиста, вместо да го пуска под наем. Коща е на 29 години, в пика на своята кариера, но всеобщото мнение в Торино е, че на него трудно може да се разчита в дългосрочен план, тъй като често страда от контузии. Затова може би сега е точният момент, в който той да бъде продаден.

А ето как „бианконерите“ смятат да вземат в редиците си Феран Торес от Валенсия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички