Дъглас Коща се събира с бившия си треньор?


Дъглас Коща се събира с бившия си треньор?
Снимка: Getty Images/Guliver

34498 0

Крилото на Ювентус Дъглас Коща и Пеп Гуардиола могат да се съберат отново в тима на Манчестър Сити според „Кориере дело Спорт“. Испанският тактик бе треньор на Коща в Байерн Мюнхен преди няколко години и може да опита да докара бразилеца на „Етихад Стейдиъм“ през лятото.

Ювентус не е обявил официално, че иска да продаде 29-годишния футболист, но след като Дългас Коща често страда от контузии и е изиграл доста малко минути под ръководството на Маурицио Сари през този сезон, „старата госпожа“ може и да изслуша оферти за футболиста. Бразилският национал е взел участие в едва 14 мача в Серия А през тази кампания и изпитва сериозни проблеми с контузии още от периода си в Байерн Мюнхен. Пеп Гуардиола докара Дъглас Коща в баварския гранд през 2015-та година, а бразилецът спечели два пъти титлата в Бундеслигата на „Алианц Арена“.

Крилото премина в Ювентус през 2017г. и сега „Кориере дело Спорт“ съобщава, че Манчестър Сити ще се пробва да убеди Дъглас Коща да премине на „Етихад Стейдиъм“ след края на сезона. А ето защо бразилският национал бе глобен от „бианконерите“.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички