Ювентус ще пазарува от опонента си в Шампионска лига


Ювентус ще пазарува от опонента си в Шампионска лига
Снимка: Gulliver/GettyImages

2985 0

Президентът на Олимпик Лион Жан-Мишел Ола потвърди, че има разговори между френския клуб и Ювентус за подписа на младия халф на „хлапетата“ Хюсем Ауар. Полузащитникът впечатлява, след като премина през всички нива на школата на Лион и се утрвърди в първия тим на отбора.

Ауар започва кариерата си в Лион едва на 11 години. През настоящия сезон той направи някои силни изяви с отбора в Шампионската лига и представянето му не е останало незабелязано от един от колосите в световния футбол. Босът на Лион заяви, че има преговори между двата тима за трансфер на младия играч, като добави, че не би имал нищо против да се раздели с един от класните си футболисти, ако самият играч има желанието да напусне отбора. „Не съм водил разговори с Андреа Аниели, но знам, че е имало диалог между нашите директори. Бих желал да видя Ауар с черно-бялата фланелка в бъдеще и се надявам, че това ще бъде неговата амбиция. Рано или късно ще направим сделка с моя приятел Аниели“ заяви Жан-Мишел Ола.

Президентът на Лион заяви също така, че е искал да вземе в състава някой измежду френските халфове на Ювентус Блейс Матуиди и Адриен Рабио. „Бианконерите“ и Олимпик Лион се изправят един срещу друг в двубой от осминафиналната фаза на Шампионската лига в сряда. А ето какво каза една от легендите на Ювентус за настоящия треньор Маурицио Сари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички