Ювентус се интересува от Луис Суарес


Ювентус се интересува от Луис Суарес
Снимка: Getty Images/Guliver

3076 0

Според информация от Испания Ювентус проявява сериозен интерес към нападателя на Барселона Луис Суарес. Уругвайският нападател почти сигурно ще напусне Каталуния през следващите седмици, след като не попада в плановете на новия треньор на тима Роналд Куман.

Журналистът от ‘Esporte Interativo’ Марсело Бехлер, който е доверен източник за всичко по-интересно, което се случва около Барселона, е съобщил за интерес от страна на „бианконерите“ към Суарес. Бехлер добавя, че съвсем скоро може да бъде постигната сделка между двата тима, но най-вероятно ще е нужно Ювентус да прати свой футболист в обратната посока и да плати допълнителна финансова компенсация. Двата клуба вече направиха една сделка помежду си по-рано през годината, като полузащитниците Миралем Пянич и Артур Мело ще разменят отборите си през новата кампания.

Луис Суарес се присъедини към Барселона през лятото на 2014-та година. Уругваецът пропусна голяма част от изминалия сезон заради контузия, но успя да реализира 21 гола в 36 мача, с което увеличи сметката си на 198 гола за каталунците. А ето кой друг тим иска да привлече Луис Суарес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички