Барселона набеляза звезда на Ливърпул за алтернатива на Ерлинг Холанд


Барселона набеляза звезда на Ливърпул за алтернатива на Ерлинг Холанд
Снимка: Getty Images

2335 0

Интересна алтернатива на Ерлинг Холанд вижда Барселона, където съзнават, че няма да им е лесно да привлекат норвежката звезда. Нападателят на Борусия (Дортмунд) е желан от още няколко гранда, всички те с по-големи финансови възможности от каталунците. Най-изявените кандидати са Реал Мадрид и Манчестър Сити.

Според "AS" Холанд остава приоритетна цел на Барселона, но при неуспех те могат да се насочат към Мохамед Салах от Ливърпул. Въпреки че той не е класическа "деветка", треньорът на "блаугранас" Шави и ръководството ценят неговата универсалност и са на мнение, че той би им гарантирал 30 гола на сезон.

На всичкото отгоре, трансферът на 29-годишния египтянин би излязъл значително по-евтино на каталунския гранд. Неговият договор с Ливърпул изтича през лятото на следващата година, но засега той не може да се споразумее за нов с ръководството.

Барселона вече е контактувала с представители на Салах и комуникацията, според AS", е била "положителна". Самият футболист няма против да смени клубната си пронадлежност. Нападателят играе за мърсисайдци от 2017 година насам. А ето как наскоро Юрген Клоп коментира изтичащия контракт на Салах.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички