Ювентус препарира Интер и изпревари "нерадзурите" в Серия А! (ВИДЕО)


Ювентус препарира Интер и изпревари "нерадзурите" в Серия А! (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1946 0

Италианският гранд Ювентус успя да победи Интер с 2:0 като домакин в голямото дерби от 13-ия кръг в Серия А. Двете попадения в срещата отбелязаха Адриен Рабио и Николо Фаджоли, за да могат "бианконерите" да изпреварят "нерадзурите" в подреждането.

Двубоят в Торино започна равностойно, като ситуации за гол не липсваха и пред двете врати. В 19' Бремер стреля опасно към вратата на Интер, но встрани от целта. Седем минути по-късно Един Джеко имаше добра възможност за гол, но пропусна. В края на полувремето пък удар на Николо Барела премина на сантиметри от гредата.

Седем минути след началото на второто полувреме Ювентус успя да излезе напред в резултата. Филип Костич проби по левия фланг, а след това подаде по земя в наказателното поле към Адриен Рабио, който с точен изстрел към далечния ъгъл порази целта.

Video edited on Kapwing

Десет минути по-късно Ювентус стигна до нов гол във вратата на Интер, но този път попадението бе отменено заради игра с ръка на Данило. В 74-ата минута Лаутаро Мартинес можеше да изравни, но Войчех Шчесни спаси удара му. Три минути по-късно пък удар на Филип Костич бе избит от Андре Онана в гредата.

До края Интер така и не намери път към вратата на Ювентус, а "бианконерите" решиха двубоя с втори гол. 21-годишният италиански халф Николо Фаджоли, който започна за пръв път като титуляр, се възползва от нова асистенция на Костич, за да подпечата победа на своя тим.

Video edited on Kapwing

С успеха "старата госпожа" се изкачи до петото място в Серия А с 25 точки - с една повече от отбора на Интер, който остава на седма позиция. В следващия кръг Ювентус гостува на Верона, а Интер е домакин на Болоня.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички