Ювентус показа нов екип в розово и сиво, вдъхновен от Алпите (СНИМКИ)


Ювентус показа нов екип в розово и сиво, вдъхновен от Алпите (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

1214 0

Ювентус официално представи новия си впечатляващ екип за гостуване за сезон 2023-24 чрез социалните медийни канали на клуба в понеделник сутринта.

Новият екип, вдъхновен от Алпите

Новият дизайн, моделирана от селекция от играчи на първия отбор, включително Пол Погба, включва хоризонтални розови и сиви ивици на бял фон. За тях се твърди, че са вдъхновени от отраженията на слънчевата светлина от Монте Роза.

"Преобладаващо бял, свежият нов eкип се гордее със завладяваща естетика, която отразява емблематичните заснежени ледникови върхове на италианските Алпи. Издигайки се нагоре по неговата бяла основа, сиви ивици и емблематичното розово на Ювентус показват скалиста текстура, която отразява скалното лице на Монте Роза, което подчертава силуета на града", пишат от Юве на сайта.

Традиционните три ивици на Adidas също присъстват, заедно с герба на Ювентус и предната част на логото на спонсора на фланелката. Юве е в деветата година от партньорството си с Adidas, като споразумението им е до 2027 г. Междувременно пък посещение на Погба в Саудитска Арабия сериозно повдигна въпроса дали и той няма да поеме натам.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички