Марсел Бибишков: Искам да приличам на Стоичков и да съм най-успешният българин в Ювентус


Марсел Бибишков: Искам да приличам на Стоичков и да съм най-успешният българин в Ювентус
Снимка: facebook.com/OfkPirinEoodBlagoevgrad

2155 0

Марсел Бибишков даде любопитно интервю, в което говори за трансфера си в Ювентус. 16-годишният българин призна, че първоначално не е повярвал, че наистина бъдещето му е свързано със "старата госпожа".

"Емоциите са неописуеми. Да подпиша с такъв голям отбор ми е мечта откакто се помня. Сега съм фокусиран да давам 100%, за да мога да се справя добре и да продължа кариерата си в Ювентус... Първоначално си мислех, че баща ми се шегува, но след това разбрах, че е истина и бях много щастлив. Най-добрият съвет от него е никога да не се отказвам, защото трудните периоди не са завинаги, идва и хубавото. Засега ще съм част от U17. Започвам подготовка на 19 юли, а няколко дни по-късно заминаваме за турнир в Берлин" - започна той пред bTV.

Бибишков мечтае за това да прилича на Христо Стоичков един ден. Освен това си постави за цел да бъде най-успешният българин, който е бил част от Ювентус.

"Поставям си за цел да съм най-успешният българин в Ювентус. Това ми е мечта и ще продължавам да тренирам здраво за нея. Надявам се да имам досег с някои футболисти от мъжкия отбор. Дано да стане скоро, защото си ги спомням още от дете и ги гледам. Ще е една мечта да мога да ги видя на живо и да тренирам с тях. Любим ми е Пол Погба. Дано да играя с него един ден.

Искам да приличам на Христо Стоичков някой ден. Имал съм два пъти среща с него - един път беше в Петрич и един в Торонто, когато си представяше книгата. Дано се засечем отново..." - сподели още Бибишков. Вижте защо пък от Пирин се ядосаха на Крум Бибишков - неговият баща.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички