Погба се събира с Канте и Бензема в Итихад? Вече е огледал клубната база


Погба се събира с Канте и Бензема в Итихад? Вече е огледал клубната база
Снимка: Getty Images

1326 0

Полузащитникът на Ювентус Пол Погба обмисля възможността да премине в Саудитска Арабия, като вече е посетли тренировъчната база на Ал Итихад.

Погба още проучва възможностите си

"Goal" твърди, че звездата на "бианконерите" е посетил тренировъчната база на саудитския шампион, докато проучва възможностите си това лято. Въпреки че е пътувал до страната, все още не е ясно дали 30-годишният футболист възнамерява да се премести, или просто оценява интереса на клуба. Според информация "Sky Sports", френският полузащитник е получил оферта в размер на 100 милиона евро за три години.

Проблемът с контузиите

Бившият полузащитник на Манчестър Юнайтед имаше огромни трудности през миналия сезон и записа само шест участия в Серия А, докато се бореше с различни контузии. Толкова малко бяха минутите му, че докладите предполагат, че Ювентус дори обмисля да анулира договора му, тъй като наддават да освободят място във сметката си за заплати.

Трансфер на Погба в Саудитска Арабия ще го събере със сънародниците му Н'Голо Канте и Карим Бензема, които вече преминаха в Итихад. Остава да видим дали той ще последва старите си съотборници във Франция в Близкия изток. Съотборникът му Леонардо Бонучи пък е отказал 2 арабски оферти.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички