Ювентус показа титулярните екипи за сезон 2023/24, кадрите започват с Пол Погба (ВИДЕО)


Ювентус показа титулярните екипи за сезон 2023/24, кадрите започват с Пол Погба (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1867 0

Италианският гранд Ювентус официално разкри как ще изглеждат екипите, с които футболистите на Масимилиано Алегри ще играят през следващия сезон 2023/24.

"Бианконерите" го направиха със серия от публикации в профилите на клуба в социалните мрежи, от които става ясно, че най-качественият модел от артикула ще струва 150 евро, докато по-обикновеният ще се продава за точно 100.

Наред с традиционните за Юве черно-бели вертикални ленти, които този път нямат ясни контури, се забелязват и вплетени жълти мотиви - логото на клуба е изцяло в жълто, както и това на производителя Адидас (+ марковите три ленти по раменете и жълти ивици около врата). Логото на спонсора Jeep също е с жълти очертания, за да изпъква по-добре.

Видеото, което бе разпространено от Ювентус, започва с Пол Погба, който влиза в ролята на модел. Припомняме, че той се завърна в Торино през лятото на 2022 г., напускайки Манчестър Юнайтед, но пропусна огромна част от сезон 2022/23, включително Мондиал 2022, заради различни травми.

Договорът на 30-годишния французин със "старата госпожа" е до лятото на 2026-а и клубът се надява, че след една добра лятна подготовка Погба отново ще достигне най-добрата си форма.

*Наскоро и английският гранд Ливърпул показа с какви екипи ще играят футболистите на Юрген Клоп през следващия сезон 2023/24 (последвайте червената връзка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички