Ювентус подготвя нов договор за Кристиано Роналдо


Ювентус подготвя нов договор за Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images/Guliver

2628 0

Италианският шампион Ювентус планира да предложи на голямата си звезда Кристиано Роналдо да удължи договора си с клуба, съобщава испанското издание AS. "Бианконерите" искат португалеца да удължи контракта си с още две години - до 2024 година.

Настоящият договор на Роналдо е до 2022 година, а ако се съгласи на новото предложение, това ще означава, че той ще остане в Торино до 39-годишна възраст. В момента заплатата на португалеца възлиза на 31 млн. евро на сезон. Не е ясно обаче дали "зебрите" ще претендират да му бъде понижена заплатата за допълнителните две години.

Кристиано пристигна в Торино през лятото на 2018-а, след като прекара почти цяло десетилетие в испанския колос Реал Мадрид. Юве ще се опита да склони Роналдо да остане за още две години, като привлекат в състава по-млад нападател, който да си партнира с португалеца в предни позиции. Сред споменаваните имена са Хари Кейн, Тимо Вернер, Мауро Икарди или Габриел Жезус.

Междувременно се появи информация, че хотелите на Роналдо в Португалия се превръщат в болници заради ситуацията с коронавируса. Това се оказа фалшива новина, която бе категорично опровергана (повече по темата четете тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички