Ювентус работи по трансфера на играч на Валенсия


Ювентус работи по трансфера на играч на Валенсия
Снимка: Gulliver/GettyImages

3033 0

Ювентус ще се опита да надцака Ливърпул за трансфера на младия футболист на Валенсия Феран Торес. Според ‘Tuttosport’ „старата госпожа“ ще предложи Матиа Де Шилио или Даниеле Ругани като част от сделката по привличането на Торес.

Крилото, което навърши 20 години преди няколко седмици, е част от първия отбор на Валенсия от януари 2018г. През този сезон той има 6 гола и 7 асистенции в 35 мача. Въпреки че освобождаващата клауза на футболиста е на стойност 100 милиона евро, се смята, че „прилепите“ биха приели и оферта на стойност 60 милиона евро, тъй като Феран Торес е отказал да подпише нов договор с клуба, а настоящият му контракт изтича през юни 2021-ва година. Интерес към младия играч има и от страна на Ливърпул.

Според ‘Tuttosport’ Ювентус се надява да намали допълнително сумата, като предложи футболист в замяна. Валенсия изпитва проблеми в защита и точно затова „бианконерите“ са готови да предложат някого измежду Матиа Де Шилио и Даниеле Ругани. Шампионът на Италия може да се възползва от добрите отношения между агента на Кристиано Роналдо Жорже Мендеш и президента на Валенсия Питър Лим. А ето каква потенциална размяна на играчи готвят Ювентус и Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички