Ювентус обяви новина за Анхел ди Мария, с която успокои цяла Аржентина


Ювентус обяви новина за Анхел ди Мария, с която успокои цяла Аржентина
Снимка: Getty Images

1657 0

Ръководството на Ювентус обяви с публикация в официалния си сайт, че полузащитникът Анхел ди Мария ще отсъства от терените за период от около 20 дена!

34-годишният креативен халф се контузи при гостуването на Макаби Хайфа от четвъртия кръг на Шампионска лига и напусна терена в 23-ата минута, но допълнителните прегледи са показали, че става въпрос само за разтежение в дясното бедро.

Триседмичният срок за пълно възстановяване означава, че Ди Мария ще пропусне дербито с Торино (15 октомври), домакинството срещу Емполи (21 октомври), гостуването на Бенфика в ШЛ (25 октомври) и визитата на Лече на 29 октомври. Възможно е опитният играч на Макс Алегри да е готов за домакинството срещу ПСЖ в ШЛ, което е насрочено за 2 ноември!

Новината е сравнително добра за "Старата госпожа" и отлична за цяла Аржентина. Световното първенство в Катар стартира на 20 ноември, а Анхел е един от основните играчи в състава на Лионел Скалони. След случилото се по време на мача с Макаби, първоначалните опасения бяха, че Ди Мария може да пропусне целия Мондиал 2022. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Недооценен" - Само Роналдо и Меси са по-добри в Шампионска лига от Анхел ди Мария по един конкретен показател!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички