Легендата на Рома Франческо Тоти показа защо класата е вечна (ВИДЕО)


Легендата на Рома Франческо Тоти показа защо класата е вечна (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

3374 0

Легендата на италианското Калчо и Рома Франческо Тоти се оттегли от футбола преди 5 години, но продължава да впечатлява със своите изяви по терените.

След като се сбогува с професионалния футбол, италианецът създаде Totti Sporting Club, който се съревновава в Лига Калчо 8. Бившият футболист доста често взима участие в мачовете, които се състоят с по 5 или 8 играчи в отбор. Разбира се, Тоти носи капитанската лента и легендарния номер 10 на гърба си.

В последния мач на клуба си футболистът показа, че класата е вечна, отбелязвайки 4 страхотни попадения. Почти сам успя да донесе победата на отбора си, но два гола добави и бившият нападател на Киево и Болоня Давиде Москардели, който играе рамо до рамо с Тоти.

Кариерата на Франческо Тоти ще се помни вечно. „Ил Капитано“ записа 25 сезона с екипа на Рома, вкарвайки 307 попадения във всички турнири. А когато отказа страхотна оферта от Реал Мадрид много отдавна, любимецът на Рим заяви, че сърцето му принадлежи на клуба от столицата и това винаги ще бъде така.

Ето какво се случи с любимия на Тоти Рома в четвъртфинала на Лига Европа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички