Милан обяви исторически договор с "Конами", който ще донесе милиони


Милан обяви исторически договор с "Конами", който ще донесе милиони
Снимка: Getty Images

1985 0

Милан обяви революционна дългосрочна сделка с Konami Digital Entertainment, като компанията ще бъде официален партньор на тренировъчните екипи на "росонерите".

Изявление на клубния официален сайт потвърждава, че новият главен партньор на тима ще сложи логото си от 1 юли 2022 г. на лицевата страна на официалния тренировъчен комплект.

Специалните екипи ще бъдат носени от играчите по време на редовните тренировки, както и преди всеки мач във вътрешните и международните турнири. Ексклузивният договор потвърждава за развитието на Милан, както на терена, така и извън него.

Тренировъчният екип ще бъде разкрит през следващите месеци, както и допълнителни подробности относно партньорството. Към момента слуховете са за 7-годишен договор, който ще донесе 45 милиона евро на "дяволите".

"Развълнувани сме да приветстваме отново Конами в нашето семейство. Компанията се превръща в един от главните ни партньори и безспорно първата фирма, която ще има принос в тренировъчните облекла. Вълнуваме се от потенциала и възможността за развитие, които това партньорство ни предложи", коментира Каспър Стилсвиг, финансов директор на клуба.

Междувременно един от ключовите играчи на Милан е сигурно ново попълнение на Барселона!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички