Ювентус - Интер по ТВ: Къде да гледаме голямото дерби в Серия А?


Ювентус - Интер по ТВ: Къде да гледаме голямото дерби в Серия А?
Снимка: Getty Images

1451 0

Двата италиански гранда Ювентус и Интер излизат един срещу друг в мач от 13-ия кръг на италианската Серия А, а дербито е познато на феновете на Ботуша като "Дерби д'Италия". 

Днешният сблъсък между двата колоса на Ботуша ще е с допълнителен заряд, тъй като е пряк сблъсък за върха в италианския елит. Интер се намира на първата позиция с актив от 31 точки, а Юве е втори в класирането с 29. 

И двата тима са в добра серия. Интер е с 4 победи и 1 равенство в последните си пет срещи в Серия А, а преди паузата за национални отбори "нерадзурите" победиха Фрозиноне с 2:0 на "Джузепе Меаца". Ювентус пък взе 15 точки от последните си 5 двубоя, като постигна победа в 12-ия кръг срещу Каляри с 2:1.

През изминалия сезон Интер и Юве се срещнаха един срещу друг цели 4 пъти, разменяйки си по една победа в Серия А. В Купата на Италия пък "нерадзурите" отстраниха тима от Торино на полуфиналната фаза и след това спечелиха турнира.

Къде да гледаме дербито Ювентус - Интер по ТВ?

Първият съдийски сигнал на Марко Гуида на "Алианц" ще прозвучи в 21:45 часа (българско време), а двубоят ще бъде предаван пряко в ефира на "Max Sport 3". Разбира се, Вие ще можете да проследите дербито НА ЖИВО със SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички