Емблематичен за Ювентус футболист нападна Влахович, обвини го в липса на интелигентност


Емблематичен за Ювентус футболист нападна Влахович, обвини го в липса на интелигентност
Снимка: Getty Images

2164 0

Бившият футболист на Ювентус Паоло Ди Канио говори пред италианския вестник "Тутоспорт" преди важния мач в Серия А срещу Интер. В интервюто си обаче италианската легенда разкритикува жестоко сръбския нападател Душан Влахович.

Дербито, което поне временно ще реши лидерската позиция в италианското първенство, ще се играе в неделя от 21:45 часа, а всички погледи са вперени в Масимилиано Алегри и неговия отбор, които не се представят особено добре през последните сезони на Ботуша.

"Ако се провали в Торино, вината ще бъде поне 75 процента негова. Във Флоренция го "подгряваха", вярваше в себе си, играеше с радост. В Ювентус всичко е различно, дори под напрежение, но той разкри много слабости за себе си, за избора си, за това, че няма футболно IQ, когато е изправен пред трудности. Бях груб и казвам, че той няма футболен интелект, но това не означава, че не може да играе в Ювентус. Той трябва да се научи да прави някои неща", категоричен е Ди Канио.

В последно време критиките към Влахович се насъбраха. Сръбският нападател има 10 изиграни мача в Серия А през настоящата кампания, в които може да се похвали с 4 попадения и една асистенция.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Влахович няма да отстъпи пред Юве, има оферти от други отбори.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички