Ювентус и Манчестър Юнайтед са провели разговор за Погба


Ювентус и Манчестър Юнайтед са провели разговор за Погба
Снимка: Getty Images/Guliver

1694 0

Ювентус и Манчестър Юнайтед са дискутирали потенциална размяна на играчи в последните дни, като става въпрос за връщането на Пол Погба в Торино. 27-годишният футболист е убеден в решението си да напусне „червените дяволи“ след края на сезона, като „бианконерите“ и Реал Мадрид са най-заинтересованите от французина отбори.

Новината идва от италианския журналист и специалист по трансферите Джанлука Ди Марцио, който е потвърдил пред „Скай Спортс“ за преговори между Ювентус и Манчестър Юнайтед. „Мисля, че Погба ще напусне, тъй като му остава само още една година по настоящия договор. Когато ти остава една година е трудно да си подновиш контракта. Юнайтед го считат за най-важния си играч не само на терена, но и от маркетингова гледна точка. Но ситуацията с неговия договор прави оставането му в отбора почти невъзможно. Реал Мадрид настояват да го вземат. Зинедин Зидан го искаше миналото лято."

"Ювентус също го искат обратно, но те са склонни само да разменят футболисти. Така че нещата зависят от това, дали Манчестър Юнайтед искат или се нуждаят от играчи на Ювентус. Миралем Пянич и Дъглас Коща са сред имената, които се споменават. Знам, че двата отбора са имали контакти през последните дни, тъй като Юве желае точно такава сделка“, сподели Ди Марцио.

Пол Погба не се наслаждава на най-добрата си кампания на „Олд Трафорд“. Френският футболист е тормозен от контузии и има едва 8 мача за тима през тази кампания. Той не е играл за Манчестър Юнайтед от края на декември. А ето кой тим също може да се включи в битката за Пол Погба.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички