Ювентус не бърза да вика обратно чуждестранните футболисти в тима


Ювентус не бърза да вика обратно чуждестранните футболисти в тима
Снимка: Getty Images/Guliver

1264 0

В Ювентус няма да бързат да викат обратно чуждестранните си футболисти, които решиха да напуснат Италия по време на пандемията от коронавирус. През последните дни стана ясно, че футболистите на Апенините ще могат да подновят индивидуални занимания от 4-ти май.

Новината бе обявена от министър-председателя на Италия Джузепе Конте, като всички футболисти трябва да спазват правилата на социална дистанция. Спортният министър Винченцо Спадафора добави, че отборните тренировки ще бъдат позволени от 18-ти май, ако преди това бъдат потвърдени условията на безопасност. Въпреки нарастващия оптимизъм за подновяване на кампанията в Серия А, Ювентус не бърза да вика обратно футболистите, които решиха да се приберат по родните си места. Кристиано Роналдо е в Мадейра, вратарят Войчех Шчесни е в Полша, а Адриен Рабио се прибра в родината си Франция. Очаква се „бианконерите“ да поискат от своите играчи да се завърнат в тима на 18-ти май.

Халфът Миралем Пянич се завърна в Торино, но голяма част от южноамериканските футболисти на „бианконерите“ също не са в Италия в момента. Данило, Алекс Сандро и Дъглас Коща са в Бразилия, докато Гонсало Игуаин е в Аржентина, за да бъде по-близко до майка си, която е болна от рак. А ето какъв странен вариант за определяне на шампион бе предложен в Италия.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички