Манчестър Юнайтед ще бори Реал и Атлетико за защитник на Валядолид


Манчестър Юнайтед ще бори Реал и Атлетико за защитник на Валядолид
Снимка: Guliver/GettyImages

1465 0

Манчестър Юнайтед проявява интерес към бранителя на Реал Валядолид Мохамед Салису. Защитникът е следен още от Реал Мадрид и Атлетико Мадрид. Салису изигра доста добри мачове през настоящия сезон в Испанската Ла Лига.

21-годишният футболист подписа нов договор с Валядолид през миналия май, който трябва да го задържи в клуба до 2022-ра година. Според ‘AS’ обаче бранителят има освобождаваща клауза на стойност само 10 милиона паунда, която трудно ще бъде подмината от големите отбори. От Валядолид вече натискат Салису да подпише нов договор, в който ще бъде включена по-голяма освобождаваща клауза. Ганайският централен защитник е изиграл 27 мача за отбора в Испанската Ла Лига през този сезон, като има и един гол.

Саутхемптън следеше ситуацията с футболиста през януари месец, но така и не отправи оферта. Сега вече е малко вероятно „светците“ да са в борбата за подписа на играча, тъй като по-големите клубове преследват Салису. А ето коя трансферна цел на Манчестър Юнайтед отряза отбора.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички