Юве иска голмайстора на Аталанта


Юве иска голмайстора на Аталанта
Снимка: Getty Images/Guliver

1117 0

Нападателят на Аталанта Дуван Сапата е новата трансферна цел на тима на Ювентус. „Бианконерите“ са готови да предложат 30 милиона евро плюс вратаря Матиа Перин за голмайстора на „бергамаските“.

Шампионът на Италия усилено търси нов нападател за следващия сезон. През последните седмици Аркадиуш Милик, Един Джеко и Александър Лаказет се споменаваха като потенциални нови 9-ки в Ювентус, но според „Кориере дело спорт“ Сапата е новият фаворит на ръководството на „старата госпожа“. Изданието добавя, че от известно време се водят преговори между спортния директор на „бианконерите“ Фабио Паратичи и Аталанта. Самият Паратичи е предложил 30 милиона евро и вратаря Матиа Перин, който в момента е под наем в Дженоа, за реализатора на „бергамаските“.

Дуван Сапата вече игра под ръководството на Маурицио Сари в Наполи, но рядко бе използван на „Сан Паоло“. 29-годишнят колумбиец прави пореден силен сезон в Аталанта, като е вкарал 18 гола за тима. Очаква се той да замени Гонсало Игуаин, който най-вероятно ще напусне Ювентус след края на сезона. А ето коя звезда на Рома е сред трансферните цели на Ювентус.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички