Маурицио Сари обясни какво липсва на Ювентус, след като отново не успя да победи


Маурицио Сари обясни какво липсва на Ювентус, след като отново не успя да победи
Снимка: Getty Images/Gulliver

1617 0

Наставникът на Ювентус Маурицио Сари обяви какво липсва на неговия тим, след като вчера "бианконерите" не успяха да победят Сасуоло, завършвайки 3:3. Треньорът разкритикува играчите, че лесно допускат съперниковите отбори в наказателното си поле.

"На Ювентус му липсва постоянство. Всеки треньор очаква постоянство от своя тим. Това обаче е нещо, което ни липсва. Както във физически, така и в психически аспект. По време на мач имаме много силни момент, но същевременно има и такива на пасивност, които не мога да си обясня", заяви Сари след двубоя.

"Напоследък играем срещу отбори, които са в удивителна форма и Сасуоло не прави изключение. Те спечелиха четири поредни мача преди двубоя с нас. Смятам, че ако продължават по този начин могат да станат новия Аталанта. Смятам, че ако успеем да решим проблема с постоянството ще сме на правилния път. Понякога мисля, че този отбор има огромен потенция. Друг път пък оставам озадачен от прекалено лесния начин, по който съперниците ни влизат в наказателното поле. Трябва да намерим баланса", обясни още Сари. А кой е бъдещият капитан на Ювентус - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички