Успех с гол изкачи Рома в тройката на Серия А (ВИДЕО)


Успех с гол изкачи Рома в тройката на Серия А (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

1286 0

Рома се изкачи до третото място във временното класиране на Серия А, след като спечели двубоя си от 23-ия кръг с 1:0 над Верона. В големия герой за домакините се превърна Солбакен, който отбеляза единственото попадение в двубоя в 45-ата минута. 

По този начин "вълците" събраха 44 точки след пълен актив от изиграни двубои, като със същите "параметри" са Милан на четвъртото място, докато градският съперник Лацио е с две точки по-малко. 

Трябва да се отбележи, че Солбакен отбеляза едно от малкото чисти положения в двубоя, като през втората част "вълците" видимо решиха да пестят сили, тъй като им предстои реванш в елиминационната фаза срещу австрийския РБ Залцбург, от който загубиха като гости с 0:1.

Възпитаниците на Моуриньо обаче бяха по-настоятелни през целия двубой, но в началото и края на втората част пропуснаха да удвоят преднината си и да постигнат по-убедителен успех. 

Следете всичко най-интересно от Серия А със SportLive.bg!

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички