Жозе Моуриньо може да поведе Меси и компания при уволнението на Галтие


Жозе Моуриньо може да поведе Меси и компания при уволнението на Галтие
Снимка: GettyImages

4375 0

Примката около врата на Кристоф Галтие все повече се затяга. Треньорът на ПСЖ е в лоша серия от резултати и все по-често се говори за уволнението му на "Парк де Пренс".

Според "Foot Mercato" ръководството на парижани вече умува върху това кой да е следващият треньор на тима. В тази връзка съветникът по футболните въпроси на ПСЖ - Луиш Кампуш, се е свързал с наставника на Рома Жозе Моуриньо.

Срещу Байерн Мюнхен в 1/8-финалите на Шампионска лига тимът допусна трето поредно поражение във всички турнири. Загубата с 0:1 застрашава участието на парижани в турнира, към който най-много се стремят.

Кампуш пък е голям фен на португалския треньор и при всяка смяна на наставника в ПСЖ се е опитвал да го доведе в Париж, но ръководството все е предпочитало друг вариант.

В момента Моуриньо е на мнение, че ще изпълни договора си с Рома, който е до 2024 година. Но ако се наложи, президентът на ПСЖ Насер Ал Хелаифи и собственикът на италианския клуб Дан Фридкин са в добри отношения и компромис може да се намери. А ето за кой английски гранд бе спряган Моуриньо през януари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички