Юнайтед взима Чалханоглу от Милан без пари?


Юнайтед взима Чалханоглу от Милан без пари?
Снимка: Getty Images/Guliver

2008 0

Отборът на Манчестър Юнайтед има желание да вземе полузащитника на Милан Хакан Чалханоглу, твърди „Тутоспорт“. Договорът на турския национал с „росонерите“ изтича през 2021-ва година и преговорите за нов такъв не вървят по най-добрия възможен начин.

Италианското издание твърди, че агентът на Чалханоглу настоява за заплата от ранга на 6.5-7 милиона евро за своя клиент, което ще го направи един от най-скъпоплатените футболисти в тима на Милан заедно със Златан Ибрахимович и Джанлуиджи Донарума. Исканите пари не са по силите на бюджета, с който разполагат „росонерите“. Това дава сериозен шанс на Манчестър Юнайтед да отмъкне турския футболист като свободен трансфер, като му предложи висока заплата.

Чалханоглу има възможността да преговаря с други клубове от февруари и да се присъедини към някой от тях след края на сезона без трансферна сума. Милан плати 23.3 милиона евро плюс бонуси, за да вземе полузащитника от Байер Леверкузен през лятото на 2017-та година. А ето кое лятно попълнение на Манчестър Юнайтед не може да вземе участие заради коронавирус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички