Коронавирус спира лятно попълнение на Манчестър Юнайтед от игра


Коронавирус спира лятно попълнение на Манчестър Юнайтед от игра
Снимка: Getty Images/Guliver

1037 0

Левият защитник на Манчестър Юнайтед Алекс Телес пропусна мача от Шампионска лига срещу РБ Лайпциг заради положителен тест за коронавирус. Това съобщи мениджърът на "червените дяволи" Оле Гунар Солскяер.

Бразилецът не участва в двубоя от английското първенство срещу Челси на 24 октомври (0:0) и във вчерашния мач срещу РБ Лайпциг, който завърши с изразителна победа на Юнайтед с 5:0. "Той е с положителен тест за коронавирус и ще отсъства известно време. Няма симптоми на заболяването, добре е и с нетърпение очакваме завръщането му", каза Солскяер, цитиран от сайта на клуба.

Телес премина в Манчестър Юнайтед от Порто през октомври за 15.4 млн. паунда. Оттогава изигра само един мач - срещу Пари Сен Жермен миналата седмица. Той игра чудесно срещу французите и се очакваше вчера да излезе на терена и срещу германците, но въобще не попадна в групата. А какво мисли за PCR-тестовете Кристиано Роналдо вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички