Арсенал си хареса играч на Милан


Арсенал си хареса играч на Милан
Снимка: Gulliver/GettyImages

1609 0

Арсенал обмислят да привлекат под наем халфа на Милан Хакан Чалханоглу твърдят медии в Англия. Според „Сън“ новият наставник на „артилеристите“ Микел Артета иска да добави повече дълбочина в състава и е индифицирал Чалханоглу като зимна трансферна цел.

Бившият играч на Байер Леверкузен не успява да намери най-добата си форма на „Сан Сиро“ в последно време. 25-годишният халф кара своя трети сезон в миланския гранд, но може да напусне при добра оферта. Въпреки това не е ясно дали от Милан ще пуснат играча да си тръгне. „Росонерите“ имаха финансови задължения от 146 милиона евро през миналата година и биха искали по-скоро да продадат играча, отколкото да го пращат под наем.

Чалханоглу е изиграл 18 мача за Милан през този сезон, като е направил 1 асистенция и е отбелязал 2 гола. Той се присъедини към отбора от Байер Леверкузен през 2017г. за сумата от 24 милиона евро. А ето кой играч на Милан напусна клуба в днешния ден.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички