Ултрасите на Интер сринаха Лукаку: Kато евтин, подъл наемник се продаваш на предложилия най-висока цена


Ултрасите на Интер сринаха Лукаку: Kато евтин, подъл наемник се продаваш на предложилия най-висока цена
Снимка: GettyImages

1180 0

Феновете на Интер не приемат никак добре информациите около Ромелу Лукаку. Нападателят отряза всякакъв контакт с "нерадзурите", които бяха готови да го откупят за постоянно от Челси. Вместо това белгиецът е спрял да отговаря на всички от клуба, като е получил предложение от Ювентус и се очаква именно там да премине.

Лукаку се превърна голям враг за феновете на Интер

Ултрасите от "Curva Nord" излязоха с официална позиция за Лукаку, в която думата "предател" е сред най-милите обръщения. 

"Тези, които са те предали, ще го направят отново, не защото им е приятно, а защото е част от природата им. Да, защото ти, Ромелу, предаде всички нас, които те защитавахме до дупка в лошия ти период. Защитавахме те, когато ти се подиграваха феновете на отбора, който сега те търси.

А ти ни се отплащаш с удар, достоен за най-добрия Брут. Ти целуна емблемата, който за нас струва повече от живота ни. И сега като евтин, подъл наемник се продаваш на предложилия най-висока цена. Преди да станеш шампион, трябва да си мъж. А ти НЕ СИ",  написаха феновете. По-рано се появи информация, че от Саудитска Арабия са предложили по-добра оферта на Лукаку, но той иска в Ювентус.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички