Саудитска оферта задмина тази на Ювентус за Лукаку, но нападателят блокира трансфера


Саудитска оферта задмина тази на Ювентус за Лукаку, но нападателят блокира трансфера
Снимка: Getty Images

939 0

Саудитският Ал-Хилал е надхвърлил офертата на Ювентус за Ромелу Лукаку, но нападателят на Челси иска да остане в Европа. Интер се отказа от белгийския национал, след като той не отговори на директори и съотборници миналата седмица, като вместо това започна преговори с Ювентус.

"Бианконерите" са готови да предложат 40 милиона евро за 30-годишния играч, но трябва да продадат Душан Влахович, преди да направят официална оферта към "сините".

Сериозната оферта, която засенчва Ювентус

Sky Sports твърди, че Челси има още една "сериозна" оферта за Лукаку, идваща от саудитския клуб Ал-Хилал. Белгийският национал обаче не желае да напусне Европа, така че не се очаква да приеме предложението им.

Според Gazzetta, офертата на Ал-Хилал е на стойност над 50 милиона евро, но Лукаку не иска да се присъедини към тях. Лукаку ще поднови тренировки с Челси днес, но не се очаква да се присъедини към отбора на Маурисио Почетино за предсезонното им турне в САЩ.

Смята се, че изборът на Симоне Индзаги през втората част на миналия сезон, особено решението му да извади Лукаку от титулярните 11 на "нерадзурите" във финала на Шампионска лига, е причината нападателят да реши да не се завръща на "Стадио Меаца".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички