Ужасяващ автогол извади Наполи от шока с Милан преди сблъсъка с „росонерите“ в Шампионска лига( ВИДЕО+СНИМКИ)


Ужасяващ автогол извади Наполи от шока с Милан преди сблъсъка с „росонерите“ в Шампионска лига( ВИДЕО+СНИМКИ)
Снимка: GettyImages

1683 0

Лидерът в Серия А Наполи измъкна трудна победа с 2:1 като гост на Лече в среща от 29-ия кръг на Калчото. Хората на Лучано Спалети са се устремили към Скудетото и увеличиха преднината си на върха на цели 19 точки.

С този успех „партенопеите“ излязоха от шока след поражението с 0:4 от актуалния шампион Милан насред стадион „Диего Армандо Марадона“ в Неапол. Така Наполи си върна самочувствието преди новия с сблъсък с „росонерите“ , но този път в ¼-финалите в Шампионска лига.

Гостите стигнаха до успеха след брутален автогол на Лече в 64-ата минута дело на защитника Антонино Гало. Той игра ужасявящо с коляно след центриране отляво, а вратарят Владимиро Фалконе не успя да отрази отиграването му.

Преди това Джовани Ди Лоренцо откри резултата за Наполи в 18-ата минута. Федерико ди Франческо върна надеждите на домакините в 52-ата минута.

Video edited on Kapwing

С новите прибавени точки хората на Лучано Спалети вече са с актив от 74 точки. Вторият във временното класиране Лацио е с 55 пункта.

Video edited on Kapwing

Лече пък продължи черната си серия в шампионата. Възпитаниците на Марко Барони регистрираха шесто поредно поражение. Тимът заема 16-ата позиция с 27 точки, с 8 над зоната на изпадащите.

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички