Челси все по-близо до Дрис Мертенс


Челси все по-близо до Дрис Мертенс
Снимка: Getty Images/Guliver

2409 0

Въпреки че най-вероятно ще удължи договора на Оливие Жиру с още една година, Челси не спира да бъде свързван с някои от опитните нападатели в европейския футбол. През последните дни се заговори за трансфер при лондончани на Пиер-Емерик Обамеянг, но подобна сделка за момента изглежда малко вероятна.

Основната цел на Челси остава нападателят на Наполи Дрис Мертенс. „Сините“ търсят реализатор, който да бъде конкурент на Тами Ейбрахам в предни позиции, а привличането на Мертенс в Лондон започва да се превръща в трансферна сага. Челси вече опита да вземе белгиеца през зимата, но неуспешно. Сега обаче италианският журналист Джанлука Ди Марцио съобщава, че преговорите са напреднали, като от Западен Лондон са осъществили директен контакт с нападателя на Наполи. Ако Мертенс склони да дойде на „Стамфорд бридж“, той ще излезе без пари на Челси, след като договорът му с „партенопеите“ изтича през лятото.

Челси обаче не е единственият тим, който се интересува от белгиеца. Според „Кориере дело Спорт“ Рома също ще се включи в надпреварата за Мертенс. „Вълците“ най-вероятно ще се нуждаят от нов нападател, след като се появи информация, че ще трябва да се разделят с Един Джеко заради финансовата криза в клуба покрай пандемията от COVID-19. А ето коя звезда на Челси може да премине в тима на Ливърпул през лятото.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички