Тоти отправи тежки обвинения към ръководството на Рома и разкри с кой треньор е имал договорка


Тоти отправи тежки обвинения към ръководството на Рома и разкри с кой треньор е имал договорка
Снимка: Gulliver/GettyImages

3565 0

Легендата на Рома Франческо Тоти напусна клуба след близо 30 години всеотдайност към "вълците". Той отправи тежки обвинения към ръководството на римския клуб и сподели, че не е имал възможност да изпълнява своята дължност като директор.

"Напускам Рома, надявах се този ден никога да не дойде, но за съжаление този грозен и тежък момент настъпи.  За две години ме поканиха на около 10 срещи, при това винаги ми се обаждаха в последния момент. Тези хора дойдоха с план да изгонят всички, свързани с Рома, от клуба и успяха. Сега ме боли повече, отколкото като напуснах като футболист. Чувствам се сякаш съм умрял", заяви Тоти на пресконференцията.

"На всички е ясно, че тези хора ме накараха да се откажа преди две години. Сега постъпиха ужасно и с Даниеле Де Роси, като не му продължиха договора. Посъветвах ги още през миналата година, ако обмислят такъв ход, да кажат на Даниеле от началото на сезона, а не както с мен два кръга преди края. Затова поговорих с него като приятел, за да го предупредя какво може да стане, и се оказах прав", добави легендата.

Освен това Тоти разкри, че е имало постигната договорка с Антонио Конте да поеме тима, но специалистът се е отметнал. "Виждахме се и говорихме многократно. Самият Антонио се съгласи, но по-късно ми се обади, за да каже, че е променил решението си. Конте щеше да направи революция тук, защото ще трябваше да продадем много играчи”, сподели още Тоти.

Как друга легенда на Рома - Даниеле Де Роси, се сбогува с феновете миналия месец вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички