Титан на и извън терена! Джанлуиджи Буфон разби целия отбор на Парма на камък, ножица, хартия (ВИДЕО)


Титан на и извън терена! Джанлуиджи Буфон разби целия отбор на Парма на камък, ножица, хартия (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1694 0

Джанлуиджи Буфон - пример за подражание на всеки един играч под рамката на вратата. Легендарният италианец от мнозина бива определян като най-добрия страж в историята на футбола.

Неговото величие засвидетелстват десетките отличия, стотиците сухи мрежи, неподправен дух, но и непримиримостта му. Въпреки своите 45 години, Джиджи Буфон се състезава на много високо ниво. 

Той защитава цветовете на клуба, от който тръгна към големия футбол - Парма. Самият страж споделя, че няма намерение да слага край на величествената си кариера и споделя желанието си да играе до толкова, колкото го държат краката и има желаещи неговите качества.

Освен вратар в Парма, Буфон е истински пример и лидер за своите съотборници. Той по никакъв начин не величае пред тях, но пък често им показва кой всъщност е. Видео, споделено в социалните мрежи, разкрива, че италианецът е титан не само на терена, но и в играта на камък, ножица и хартия. Клип, който набра популярност, показва как вратарят разбива целия отбор на "жълто-сините", побеждавайки всеки един, дръзнал да застане на пътя му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички