Милан връща Джанлуиджи Буфон обратно в Серия А?


Милан връща Джанлуиджи Буфон обратно в Серия А?
Снимка: Getty Images

2290 0

Шампионът на Италия - Милан, има интерес към легендарния страж на Ювентус - Джанлуиджи Буфон, съобщава изданието "Calcio Style".

Според информацията техническият директор на Милан - Паоло Малдини, се е свързал с Буфон след мача за Купата на Италия между Интер и Парма. В разговора двамата са обсъдили дали Джиджи Буфон има желание да се завърне в Серия А като футболист на "росонерите".

Офертата на Малдини към италианския страж е била доста щедра. От управата на Милан имат интереса да привлекат Буфон под наем до края на настоящия сезон с опция за откупуване в края на кампанията.

Отговорът на легендата на "бианконерите" все още не е сигурен и предстои да се разбере дали този неочакван трансфер ще се осъществи. Мнозина фенове на италианското Калчо смятат, че завръщането на Буфон в елита на страната ще е вълнуващо.

Въпреки напредналата си възраст, Буфон продължава да се представя на високо ниво и неговият богат опит и лидерство ще бъдат ценни за отбора на Милан. Ако трансферът се осъществи, завръщането на Буфон в елитното ниво на италианския футбол ще бъде приветствано от неговите фенове.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Стефано Пиоли заяви, че звезда на Милан иска да остане на "Сан Сиро".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички