Тежките дни в Рома, през които минава Педро Родригес


Тежките дни в Рома, през които минава Педро Родригес
Снимка: Gulliver/ Getty Images

872 0

Приключението на Педро Родригес в Рома не се развива така, както всички си го представят. Испанецът пристигна без пари в Рим след петгодишен престой в Челси и се очакваше да се превърне в ключов играч за „джалоросите”, който да помага на младите Пелегрини, Гонсало Вияр, Дзаниоло и Борха Майорал.

Неговото начало бе страхотно с три гола и толкова асистенции в седем мача от шампионата на Италия, ала ситуацията се промени коренно след това.

След националната пауза през ноември досега, то Педро има само един гол и 0 асистенции в Серия А, пропускайки 21 мача поради мускулни проблеми. При завръщането си пък той бе изгонен след два жълти картона срещу Сасуоло. Тези му моменти го извадиха от стартовия състав на „вълците”, като Мхитарян и Пелегрини са предпочитаните играчи зад нападателя Борха Майорал.

В Лига Европа той се радва на по-добри изяви, след като на 1/8-финалите срещу Шахтьор Донецк даде асистенции в първия мач. Според медиите в Италия испанецът не е доволен от тази ситуация, след като бе заменен срещу Фиорентина на 3-и март. Твърденията са, че Педро е имал сериозни разговори на висок тон с треньора Пауло Фонсека, който не се е впечатлил от играча си. А какво видя Педро в мача на Рома срещу българския ЦСКА, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Нов в Левски започна кариерата си в баскетбола, но футболът го спечели

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички