Рома иска да стигне далеч в Лига Европа


Рома иска да стигне далеч в Лига Европа
Снимка: Getty Images/Guliver

771 0

Треньорът на Рома Пауло Фонсека е видял правилната нагласа след триумфа на неговия тим над Спортинг Брага на 1/16-финалите от турнира Лига Европа. Столичани продължиха с категоричното 5:1 в двата мача и вече мислят към следващата фаза от надпреварата.

„Искаме да стигнем възможно най-далеч”, започна треньорът на Рома, които бяха в група с българския ЦСКА в по-ранната фаза от турнира.

Част от работата беше свършена още в първия мач, когато победата с 2:0 в Португалия бе достигната, но голове на Един Джеко, Карлес Перес и Борха Майорал в Рим завършиха започнатото, като Лоренцо Пелегрини дори пропусна дузпа.

„Играхме с увереност и спечелихме по категоричен начин. Също така дадохме възможност на дадени играчи да починат, така че смятам, че се справихме добре”, каза Фонеска пред италианските медии.

„Настройката беше добра при нас. Показахме и уважението към отбора на Брага, но мисля, че спечелихме заслужено”, продължи португалският специалист.

Джеко реализира гол, но бе сменен със съмнение за травма, а Фонсека коментира така: „Ще видим какво е състоянието му, не мисля, че е нещо сериозно. Надяваме се да не са лоши резултатите от скенера утре”.

„Харесвам Джеко и ми допадна, когато Борха Майорал заигра с него. Вярвам, че за отбора е добре да има надпревара между футболистите в отделните линии. Спечелихме силен мач срещу тежък съперник”, беше коментарът на Фонсека след края на мача с португалския съперник. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички