Така се защитава титла: Милан разнищи Удинезе на старта в Серия А! (ВИДЕО)


Така се защитава титла: Милан разнищи Удинезе на старта в Серия А! (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3084 0

Шампионът на Италия Милан започна с гръмка победа защитата на титлата си в Серия А, след като победи Удинезе с 4:2 като домакин в първи мач от новия сезон в италианското първенство. Анте Ребич отбеляза два гола за победата, а по едно попадение добавиха Тео Ернандес и Брахим Диас.

Двубоят започна кошмарно за шампионите, които изостанаха в резултата след едва две минути игра. Жерар Делофеу намери Родриго Бекао, който се разписа във вратата на Майк Менян. В 11-ата минута обаче Милан получи дузпа, а Тео Ернандес вкара от бялата точка.

Само четири минути по-късно Давиде Калабрия намери Анте Ребич, който направи обрата пълен. В продължението на първата част обаче Удинезе пак успя да изравни резултата на "Сан Сиро", след като Адам Мазина се разписа.

Секунди след началото на второто полувреме Милан отново излезе напред с гол на Брахим Диас. В средата на полувремето Диас асистира за Ребич, който вкара втория си гол в мача. В края на срещата дебют за "росонерите" направи нападателят Дивок Ориги, който се появи в 84-ата минута.

Едва за втори път през този век Милан започва сезон в Серия А с 4+ отбелязани попадения. През 2010-а "росонерите" отново стартираха с голово шоу срещу Лече.

Video edited on Kapwing

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички