Милан покани в клуба двамата синове на Златан Ибрахимович


Милан покани в клуба двамата синове на Златан Ибрахимович
Снимка: Getty Images/Guliver

4222 0

Наскоро италианският шампион Милан подписа нов договор с легендата Златан Ибрахимович. Интересите на гранда от Милано обаче не се ограничават само с 40-годишния нападател, защото ръководството е поканило в клуба и неговите двама синове. Това съобщи в Туитър журналистът Николо Скира.

Така 15-годишният Максимилиан Ибрахимович ще играе за Милан до 17 години, а 14-годишният Винсент - в тима до 15 години на "росонерите".

Това не е първа подобна стъпка за Милан - клубът неведнъж е канил в младежките си отбори синовете на свои футболисти. Подобна практика има и в други италиански грандове, например в Ювентус. Когато Кристиано Роналдо играеше за "бианконерите", големият му син Кристиано-младши също играеше за клуба, за младежкия му тим.

Самият Златан няма да започне новия сезон за Милан, тъй като ще се възстановява дълго след операция на коляното. А ето в кой бивш свой клуб Ибра постави условие, свързано с наследниците му

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички