Пиоли вярва, че Милан има още накъде да надгражда


Пиоли вярва, че Милан има още накъде да надгражда
Снимка: Getty Images/Guliver

1607 0

Наставникът на Милан - Стефано Пиоли, вярва, че има "още място за надграждане" при "росонерите" за новия сезон в Серия А. Треньорът призна, че след като "Сан Сиро" ще е пълен за следващия мач, то това е огромно признание за водения от него отбор.

Милан започва кампанията като актуален шампион в Италия и очакванията са тимът да опита да защити Скудетото през този сезон.

"Това, че стадионът ще е пълен е голямо признание. Трябва да култивираме този ентусиазъм и от него да извличаме енергия. Започваме от нулата в класирането, но с ясното съзнание кои сме и какво сме направили", смята специалистът.

"Милан е силен, но на терена ще се види дали сме по-силни от миналата година. Видях в очите на футболистите същия дух и това ми дава поводи да мисля позитивно. Никой от нас все още не е достигнал максималното си ниво. Новите попълнения ми правят много положително впечатление, със сигурност подсилихме атаката. Ребич е добре, Жиру е готов за утре. Ще липсва само Тонали, въпреки че ситуацията му се подобрява", каза още Пиоли.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Нов в Левски започна кариерата си в баскетбола, но футболът го спечели

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички