Моуриньо отсече: Само Лече и Сампдория са похарчили по-малко от нас


Моуриньо отсече: Само Лече и Сампдория са похарчили по-малко от нас
Снимка: Getty Images

1331 0

Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо говори часове преди първия сблъсък на възпитаниците му за новия сезон. Той отчете отличната работа на ръководството на вълците по време на трансферния прозорец, тъй като са се подсилили срещу минимална похарчена сума.

Столичният гранд се подсили с предимно свободни агенти - Неманя Матич, Пауло Дибала, Миле Свилар, както и нидерландеца Джини Вайналдум, който дойде от ПСЖ с опция за купуване. "Римляните" платиха единствено за турския бранител Зеки Челик, за който Лил получи 7 милиона евро.

"Взехме 5 играчи от това качество за 7 милиона евро - мога само да аплодирам. Само Лече и Сампдория са похарчили по-малко от нас в Серия А. Лацио похарчи 39 милиона евро! Доволен съм. Но ако ме питат дали имам нужда от нещо повече, за да имаме повече възможности през сезона, да, имам нужда.

Подобряваме състава си, но и останалите също. Затова съм изненадан, че ни нареждат сред кандидатите за титлата. Това ми изглежда като да продаваме продукт, който не е реален.

Истината е, че искаме да се представим по-добре - най-вече в първенството, където завършихме шести през миналия сезон. Но нека да бъдем спокойни, оставете ни да работим", заяви специалистът пред медиите.

Треньорът не скри разочарованието си от напускането на Хенрик Мхитарян и Жордан Верету, които подсилиха следователно Интер и Олимпик Марсилия. Възпитаниците на португалеца стартират в неделя с визита на Салернитана.

Вижте най-интересните сделки от летния трансферен прозорец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички