Съотборник на Десподов разкри, че е бил на косъм от трансфер в Челси


Съотборник на Десподов разкри, че е бил на косъм от трансфер в Челси
Снимка: Getty Images/Guliver

1852 0

Полузащитникът на Интер Николо Барела призна, че през зимата е бил на крачка от това да заиграе в тима на английския Челси. Италианският национал, който по това време бе съотборник на Десподов в Каляри, е водил преговори със "сините" от Лондон.

"Челси се опитваше да ме закупи през януари, имаше конкретни оферти. Казах на ръководството на Каляри: "Клубът не се намира в добър момент, така че ще остана до края на сезона, а след това ще взема решение за бъдещето си", заяви 22-годишният футболист.

Барела премина под наем в състава на Интер през това лято, след като начело на "нерадзурите" застана Антонио Конте. В договора на играча е заложена и опция за закупуването му, а добрите му изяви на "Джузепе Меаца" определено дават основания на гранда от Милано да го задържат за постоянно.

Междувременно бъдещето на звездата на Челси Вилиан изглежда все по-неясно, а според последните информации испанският колос Барселона проявява интерес към крилото, но бразилецът предпочита в друг еврогранд (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички